Mai er selve vårmåneden i Norge og i år har værgudene vært veldig generøse og gitt oss noen fantastiske dager.

Den varme morgensolen i dag varslet om en fantastisk vårdag, og inviterte oss til å lage noe vakkert. Noen tenkte selvfølgelig på parker, strender og å nyte livet utendørs. Og det er veldig sunt at de gjør det. Vi hadde planlagt å bli ferdige med lasting av container nummer 68 med materialer og instrumenter verdt mer enn kr. 600 000 til funksjonshemmede i Uruguay. Denne gangen er mottakerinstitusjonene: PRONADIS (Sosial Dep.) og GARDEL HUS rehabiliteringssenter.

Gjennom dem, kan hundrevis av funksjonshemmede få forbedret sin livskvalitet. Enten om de får noen av instrumentene med seg hjem eller nyttiggjør seg av dem i  et rehabiliteringssenter. Derfor takker vi nok en gang Norge og nordmenn som gjør dette mulig.

Det er en glede for oss å gi noen få minutter av våre liv for at mange barn, ungdom og voksne kan leve et anstendig liv.

Dermed vil solen skinne på enda flere.

Es mayo en Noruega. Igual que en otras partes del planeta Tierra. La primavera vino muy generosa este año y nos regala dias maravillosos.

El tibio sol de la mañana de hoy presagiaba ya un expléndido día primaveral y  nos invitaba a realizar algo hermoso. Algunos por supuesto pensarán en parques, playas, disfrutar de vida al aire libre. Y es muy sano que así se haga. Nosotros nos habíamos propuesto terminar de cargar el container Nr. 68 con materiales e intrumentos para discapacitados por un valor de más de 100.000 dólares con destino hacia Uruguay. En esta oportunidad las instituciones receptoras son: PRONADIS (Programa Nacional de Discapacidad de MIDES) y Centro de rehabilitacion CASA GARDEL de ASSE.

A través de ellos, cientos de personas discapacitadas podrán mejorar sustancialmente su calidad de vida. Ya sea por la distribución que se realizará de los instrumentos o por nel uso que se haga de los mismos en el centro de rehabilitación. Y es por ello que una vez mas, queremos agradecer profundamente a Noruega y a su gente que hacen que esto sea posible.

Y para nosotros, los que conformamo Hjelpemiddelfondet, la gratificación de que con el aporte de unos minutos de nuestras vidas, muchos niños, jóvenes y adultos, podrán vivir una vida mas digna.

El sol pretendió salir para todos.