Vårt mål med å sende containere med hjelpemidler fra Norge til Uruguay er at flere funksjonshemmede skal få muligheten til å være i aktivitet og at mer utstyr blir gjenbrukt. Takket være samarbeidet med ildsjeler i Norge og Uruguay, er dette mulig.

En av våre beste julegaver kom rett før jul i år. Da fikk vi tilsendt bilder av folk som hjalp hverandre på sykkel i Montevideos gater og som var med i rullestoldans!

Bildene viser oss at containerforsendelsene nytter! Sammen skaper vi en god sirkel – fra utstyret blir satt av til gjenbruk i Norge og til det er i bruk på nytt igjen i Uruguay. Vi skal også vise bildene til dem som gir oss utstyret i Norge, slik at de får synlige bevis på at hjelpemidlene kommer frem og blir brukt.

Vi i Hjelpemiddelfondet takker alle våre samarbeidspartnere både i Norge og Uruguay for hjelpen med å samle, pakke og spre utstyret i år – og ønsker dere alle et godt nytt år med mye godt samarbeide også i 2012. Vi vet at det vi gjør sammen er nyttig for mange.

GODT NYTT ÅR!

Nuestro objetivo de enviar instrumentos y materiales para discapacitados es que estos tengan la posibilidad de participar, estar en actividad, de mejorar su calidad de vida. Esto es posible gracias a la cooperacion con organizaciones de Noruega y Uruguay.

Unos de nuestos mejores regalos de Navidad llegó poco antes del 25 de diciembre. Recibimos fotos de personas que se ayudan mutuamente en bicicleteadas por las calles de Montevideo y otras en plena danza en sillas de ruedas!

Las fotos nos demuestran que los envios son de gran utilidad! Juntos creamos un muy buen circulo desde que los instrumentos comienzan un proceso de re-acondicionamiento en Noruega hasta que son utilizados n Uruguay.
Mostramos las fotos a quienes nos proporcionan los instrumentos en Noruega. De ese modo pueden ver una clara imagen de que los medios de ayuda llegan a destino y son de gran utilidad.

Nosotros en Hjelpemiddelfondet agradecemos a todas las partes cooperantes en Noruega y en Uruguay por la ayuda en reunir, empacar y distribuir los intrumentos este año. Deseamos a todos uds. un Feliz Año Nuevo de buena cooperación también en 2012. Sabemos que hacemos juntos una gran obra para muchos.

FELIZ AÑO NUEVO!