I slutten av mai hadde vi fått mye utstyr fra hjelpemiddelsentralen i Oslo og Akershus og kunne sende over en container stappfull av rullestoler, rullatorer, ganghjelpemidler og ergonomisk utstyr til Uruguay.

Alt utstyret i denne containeren skulle til Montevideo kommune. De ønsker et nærmere samarbeide med oss dette året for å etablere en hjelpemiddelsentral i et godt tilrettelagt bygg i Montevideo sentrum. Hjelpemiddelfondet ønsker å bidra i dette viktige samarbeidet og har igjen hatt møter med norske myndigheter for å kontraktfeste vår virksomhet med gjenbruk av hjelpemidler enda noen år.

A fin de mayo recibimos gran cantidad de instrumentos de la Central de Distribucion de instrumentos para discapacitados de Oslo y Akershus y pudimos enviar un container completo con sillas de ruedas, andadores,  instrumentos ergometricos, etc. hacia Uruguay.

Todos los instrumentos fueron para la Intendencia de Montevideo, quien desea un trabajo mas cercano con nosotros en este año, para  establecer una central de distribucion en un local central en Montevideo. Hjelpemiddelfondet desea colaborar en esta tarea tan importante y hemos tenido nuevas reuniones con autoridades noruegas para establecer nuevos convenios en nuestra actividad para la recirculacion de instrumentos.