Den 22. desember forselglet vi fjorårets siste container. Da hadde snøen lavet ned i mange dager og det var en kald prosess å få satt inn de siste hjelpemidlene. Tanken på alle dem vi samarbeider med i Uruguay varmet underveis i sjauingen.

Stor TAKK nok en gang til Hjelpemiddelsentralen i Oslo og Akerhus for alt det brukte utstyret vi har fått gjennom hele året. Vi kan forsikre dere om at alle rullestolene, rullatorene og de andre hjelpemidlene kommer trygt fram til funksjonshemmede barn og voksne i Uruguay. Takket være dette utstyret er det nå enda flere som kan komme seg opp av sengene sine og bidra mer i det sosiale livet.

Vi har i skrivende stund fått mange gode tilbakemeldinger sammen med ønskene om et godt nytt år. Dette bringer vi gjerne videre til ALLE som har bidratt med utstyr til oss i løpet av året. I tillegg til hjelpemiddelsentralen i Oslo og Akershus er dette blant annet Rena sykehjem, A-hus og Veolia miljø.

Tusen takk til dere alle. Uten deres hjelp ville vi ikke hatt noe utstyr å sende.

El 22 de diciembre enviamos el ultimos container del 2009. Había caido nieve durante muchos días y fue un proceso muy frio cargar todos los materiales. Pensar en todos aquellos que trabajamos en conjunto en Uruguay nos daba la calidez que necesitábamos en esta tarea.

Muchas GRACIAS una vez mas a Hjelpemiddelsentralen en Oslo y Akerhus por todo el material que nos han brindado durante todo el año. Podemos asegurarles que todas las sillas de ruedas, andadores y los demás medios de ayuda llegan a Uruguay y son usados por niños y adultos discapacitados. Gracias a estos instrumentos muchos pueden levantarse de sus camas y aportar en la vida social.

Hemos recibido recientemente muchas felicitaciones y deseos de felicidad para el nuevo año. Esto lo queremos compartir con TODOS aquellos que nos han aportado innumerables materiales en el correr del año. Además de Hjelpemiddelsentralen en Oslo y Akerhus, recibimos también de el hogar de ancianos Rena, de A-Hus y de Veolia.

Muchas gracias a todos uds. Sin vuestra ayuda no hubieramos tenido material para los envios.