Monthly Archive for februar, 2016

Hjelpemidler til gjenbruk i Uruguay

Container 81Nå i februar sender vi container nr 81 med brukt utstyr til en verdi av US $ 135.000.- til Uruguay. Det er Salto kommune, Teleton og Mides som skal ha utstyret som er i årets første container.

Etter en vinterpause og … ferie, er vi tilbake med containervirksomheten igjen. Kulda og snøen gjør det vanskelig for oss å jobbe ute med å pakke containere. Noen av oss har også ferie utenlands i desember for å være sammen med familien i julen. Men nå i februar er vi tilbake i virksomheten og også nå sender vi mange hjelpemidler til funksjonshemmede i Uruguay.

Til Salto kommune sender vi forskjellig utstyr til fritidsaktiviteter for barn og voksne med nedsatt funksjonsevne og til Teleton sender vi hjelpemidler til barn med nedsatt funksjonsevne. Vi har også en plan om et utvidet samarbeide med Teleton i år og skal sende dem tre forsendelser i løpet av 2016. Til Mides sender vi utstyr så de kan utvide tilbudet ved Hjelpemiddelsentralen i Uruguay (CENATT).

2016 blir et spennende år, fordi vi har fine samarbeidsprosjekter med forsendelser av hjelpemidler og overføring og utveksling av kunnskap.