Monthly Archive for desember, 2013

Fra juni til Jul

Etter at den norske delegasjon som besøkte i April Uruguay er tilbake, har vi klart og pakke og sende fire containere i løpet av andre halvdelen  av 2013. Mottakerne var Horizonte Spesial Skole, MIDES (Sosial Dep.), ANEP  og  Teleton.

Rotary de Nesodden - Noruega en cont. 66.

Rotary – Nesodden – i container Nr. 66.

Under oppholdet i Uruguay i slutten av april 2013  ble vi invitert til å besøke Horizonte Skole som har spesialisert seg på omsorg av barn og unge med cerebral parese. Styremedlemmer informerte oss om behovene i skolen, noe vi også så med selvsyn i løpet av besøket. Etter vi kom tilbake til Norge begynte vi å samle materialer og utstyr  spesielt for dem. Dette gjorde vi i Juni.

Mides (Sosial Dep.) var en av de statlige institusjonene som inviterte vår delegasjon på besøk. Dorskjellige samarbeidsavtaler ble undertegnet. I nærmeste framtid skal vi sende flere containere med utstyr til funksjonshemmede.                                                                                 To av dem sendte vi i andre halvdel av 2013.

David 0g  Marianne. (mor og sønn) i container .

David og Marianne (sønn og mor) i container 65.

To norske teknikere deltok i delegasjonsreisen til Uruguay i april. Disse forklarte i møter med ANEP-UTU  (Teknisk Høyskole) hvordan man driver teknisk vedlikehold av hjelpemidler i Norge. I september fikk ANEP-UTU en container med verktøy og materialer som skal brukes i ulike kurs og en del vil distribueres videre .

Utstyr til Teletón.

Utstyr til Teletón.

Med Teleton (rehabiliterinssenter for barn) har vi flere år hatt et svært godt samarbeide.  Siste halvdelen av 2013 sendte vi 2 container til Teleton  hvor det også var utstyr til andre institusjoner.