Monthly Archive for desember, 2011

Inn i et nytt år!

RullestoldansVårt mål med å sende containere med hjelpemidler fra Norge til Uruguay er at flere funksjonshemmede skal få muligheten til å være i aktivitet og at mer utstyr blir gjenbrukt. Takket være samarbeidet med ildsjeler i Norge og Uruguay, er dette mulig.

En av våre beste julegaver kom rett før jul i år. Da fikk vi tilsendt bilder av folk som hjalp hverandre på sykkel i Montevideos gater og som var med i rullestoldans!

Bildene viser oss at containerforsendelsene nytter! Sammen skaper vi en god sirkel – fra utstyret blir satt av til gjenbruk i Norge og til det er i bruk på nytt igjen i Uruguay.

Vi skal også vise bildene til dem som gir oss utstyret i Norge, slik at de får synlige bevis på at hjelpemidlene kommer frem og blir brukt.

Vi i Hjelpemiddelfondet takker alle våre samarbeidspartnere sykkelturbåde i Norge og Uruguay for hjelpen med å samle, pakke og spre utstyret i år – og ønsker dere alle et godt nytt år med mye godt samarbeide også i 2012. Vi vet at det vi gjør sammen er nyttig for mange.

GODT NYTT ÅR!


Tandemsykkel