Monthly Archive for januar, 2010

Fjorårets siste container

Container nr 43 forseglesDen 22. desember forselglet vi fjorårets siste container. Da hadde snøen lavet ned i mange dager og det var en kald prosess å få satt inn de siste hjelpemidlene.  Tanken på alle dem vi samarbeider med i Uruguay varmet underveis i sjauingen…

Stor TAKK nok en gang til Hjelpemiddelsentralen i Oslo og Akerhus for alt det brukte utstyret vi har fått gjennom hele året. Vi kan forsikre dere om at alle rullestolene, rullatorene og de andre hjelpemidlene kommer trygt fram til funksjonshemmede barn og voksne i Uruguay. Takket være dette utstyret er det nå enda flere som kan komme seg opp av sengene sine og bidra mer i det sosiale livet.

Vi har i skrivende stund fått mange gode tilbakemeldinger sammen med ønskene om et godt nytt år. Dette bringer vi gjerne videre til ALLE som har bidratt med utstyr til oss i løpet av året. I tillegg til hjelpemiddelsentralen i Oslo og Akershus er dette blant annet Rena sykehjem, A-hus og Veolia miljø. Tusen takk til dere alle. Uten deres hjelp ville vi ikke hatt noe utstyr å sende.

Halvfull container nr 43