Utstyr på plass i Juan Lacaze

Utstyr fra container nr 59 (sendt fra Norge i September) er nå på plass i Juan Lacaze – en liten kommune sør i Uruguay. De har sendt oss bilder og lenker til to videoer tatt den dagen de fraktet utstyret fra havna i Montevideo. Et samarbeid mellom Rotary på Nesodden og Rotary i Juan Lacaze har gjort det mulig for dem å motta dette utstyret. Hjelpemiddelfondet har samlet inn, pakket og sendt utstyret og Rotary har betalt for frakten og pc’ene. (Pc’ene er gjenbrukspc’er kjøpt gjennom FAIR.)

Videoene unde her viser utstyret fra container nr 59 på plass i Juan Lacaze kommune. Utstyret skal nå deles ut til sykehus, brannvesenet og funksjonshemmede ved institusjoner i kommunen. I videoen forteller ordføreren at noe av utstyret ikke er å få tak i i Uruguay og at Juan Lacaze kommune med sine få økonomiske ressurser retter en stor takk til Rotary på Nesodden og Hjelpemiddelfondet som har gjort det mulig for dem å få dette utstyret.

Dette innlegget ble publisert i Avisartikler. Bokmerk permalenken.